Πληροφορίες παράδοσης

Τρόπος αποστολής

Η Elekom.gr αποστέλλει τα προϊόντα της παραγγελίας σας άμεσα και υπεύθυνα σε όλη την Ευρώπη. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με το βάρος των αντικειμένων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Elekom.gr για την Ελληνική επικράτεια, έχει αυτόματο σύστημα υπολογισμού κόστους μεταφορικών. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και πριν αυτή ολοκληρωθεί σας ενημερώνουμε για τα έξοδα αποστολής των προϊόντων.

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών για προϊόντα έως 4 kg είναι 2,90€ και για βάρος μεταξύ 4-12 kg το κόστος ανέρχεται στα 5,40€ συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων. Κάθε κιλό άνω των 12kg θα χρεώνεται με κόστος 1€.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, Χωρίς καμία Έξτρα Οικονομική Επιβάρυνση ακόμη και για Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές.

  • Δωρεάν Υπηρεσία Αντικαταβολής – Πληρωμή της Παραγγελίας Κατά την Παράδοση
  • Αποκλειστική Διανομή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής
  • Γρήγορη και Δωρεάν Παράδοση για Αγορές άνω των 79 € έως 12 kg
  • Άμεση Αποστολή με Ενιαία Χρέωση σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και για Απομακρυσμένα Σημεία Διανομής
  • Όλα τα Προϊόντα της Elekom είναι Ετοιμοπαράδοτα

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών στο 80% της Ελληνικής Επικράτειας και σε 3 εργάσιμες μέρες στις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργία-κακοκαιρία κλπ.) δε γίνεται να εκτελεστεί η παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας αυτής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται Αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το χώρο της Γενικής Ταχυδρομικής στην εκάστοτε περιοχή.

Παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μετά την παρέλευση 36 ωρών από την παραγγελία, στο διάστημα αυτό ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του και να επιστραφούν τα χρήματά του μέσα σε 30 ημέρες εφ όσον έχει προπληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

   

    

   

    

Αναζήτηση δέματος

Αναζητήστε το δέμα της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής πληκτρολογώντας τον Αριθμό Αποδεικτικού.

anazitisi apostolis-cms.jpg